menu's

De kerstdis

 

Nog heel even geduld……..

Sorry! Niet vandaag maar maandag kunnen jullie je op het blog vergapen aan fijne feestelijke gerechten voor kerst. We hebben de hoeveelheid werk die bij het koken en fotograferen van 3 menu’s komt kijken ietwat onderschat. Maar het werk zit er op en het resultaat mag er zijn. Om je te verlekkeren, geven we je wel alvast de menukaart.

bestek foto sal-t

Tot die tijd nog maar even het zilver poetsen……….

 

Voor de visliefhebbers coquilles-vrij-illustraties TIFF-3778-2

  • Salade van winterpostelein, krieltjes, gerookte paling en dragon
  • Coquilles met olie van gerookte paprika, beluga linzen met vanilleboter en geroosterde wortels en knollen

Voor hen die van vlees houden wildzwijn-vrij-illustraties TIFF-3779-3

  • Soep van kastanjes, knolselderij, serrano ham en salie
  • Wildzwijnstoof met ‘quatre epices’, saffraanroom, romige pastinaakpuree en wortelen en knollen uit de oven

Volledig vegetarisch menupaddestoelen-vrij-illustraties TIFF-3780-2

  • Pizzetta met aardpeer, taleggio, rozemarijn en gepofte knoflook
  • Paddenstoelen met gekaramelliseerde rode en witte lof, veldsla, peterselievinaigrette, roggebroodkruim en gebakken polenta
  • Sinaasappelsalade met rode ui en zwarte olijven

Voor natoetje tekening-vrij-horiz-

  • Trifle van witte chocolademousse met anijs, curd van appel en citroen, yoghurt, cantuccini en frambozen