wat schaft het seizoen?
Leave a comment

Menu november: vlees

Avondje tafelen?

Een suggestie voor een avondje met heel smaakvol en betaalbaar roodvlees in de hoofdrol. Dit menu is prima te doen voor een grote groep omdat je, behalve het vlees, alles van te voren kunt klaarmaken. Met wat hulp  in de keuken is dit menu zelfs voor een man of 20 prima te doen. Het voor- en het nagerecht staan op dit blog. Het hoofdgerecht is op de site van Ecoville geplaatst omdat we dit recept speciaal voor de zuurkoolspecial voor Ecoville hebben bedacht.

 

 

 

Maak als voorgerecht één of meerdere van de ‘pintxos voor in Holland’. Of maak een pintxo van een stukje bloedworst of casselerrib met gebakken appel, een dotje scherpe mosterd en een zilveruitje! Makkelijk van te voren klaar te maken en mooi om te zien. Drie pintxos per persoon is meer dan genoeg.

De zuurkoolsalade kan je van te voren klaarmaken, maar roer de stukjes appel er pas op het laatste moment doorheen, anders worden ze bruin. Geef er gebakken aardappels of een romige aardappelpuree met knolselderij bij.

Het rijsttaartje kun je ook vergezellen met verse kaki’s als je een exotisch uitstapje wilt maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *